Proslavljali rođenje deteta, pa otišli u smrt!

Izvor: Večernje novosti, 21.Apr.2014, 19:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Proslavljali rođenje deteta, pa otišli u smrt!

ŠABAC – U stravičnoj saobraćajnoj nesreći u Tabanoviću kod Šapca, u ponedeljak oko 13.50 časova, poginule su četiri osobe, a među njima i trudnica! Još dvoje je, sa povredama opasnim po život, urgentno prebačeno u šabačku Opštu bolnicu i, kako smo čuli, lekari su ozbiljno zabrinuti za njih. Na jeziv prizor naišli smo u Tabanoviću, u Ulici Ive Lole Ribara, kod broja 116. U kanalu pored puta na krov prevrnut džip „audi Q7“, italijanskih registarskih oznaka- ED 66 3X.Malo dalje otpao masivni točak, očigledno, od siline udara u betonsku ogradu. Okolo, razbacana odeća nesrećnih ljudi... - Nismo čuli baš ništa, ni udarac, niti zvuk kočenja, što je zaista čudno. Pogledajte, to je ogroman automobil težak tri tone. Može da se sudari sa tenkom i da mu ništa ne bude. Nejasno je kako je došlo do takve nesreće, osim ako nisu vozili vrtoglavom brzinom – priča jedan od suseda iz Tabanovića. Pripadnici šabačke policije blokirali su ulicu i zabranili prilazak i građanima i novinarskim ekipama, jer je prizor zaista bio stravičan. Više od jednog sata trebalo je spasilačkim ekipama da izvade tri osobe iz automobila, a više od tri da oslobode ostala tela. - Dok ne bude završen uviđaj, nećemo dozvoliti nikakvo fotografisanje – bio je više nego jasan policajac zadužen za medije. – Tužilac je, takođe, rekao da nikakve informacije neće davati sve dok je uviđajna ekipa prisutna. Molim da se udaljite. Ipak od meštana Tabanovića, koji su izašli iz kuća, saznali smo da je u audiju bila porodica iz susednog sela Mačvanski Pričinović, inače poznatog po populaciji Roma, koji rade u Italiji. Navodno, jednom od putnika rodilo se dete, pa su pošli u šabačku bolnicu da vide novorođenče i usput proslavljali. - Došli su za Uskrs, a evo šta ih je snašlo – plakala je naglas rođaka i prijateljica poginulih, dok su prisutni pokušavali da je umire i odvedu. Dok je uviđaj trajao, ridajući, odnekud su se pojavile majka i sestra jednog od nastradalih, koji je najverovatnije bio i vozač. Nezvanično, za upravljačem audija bio je izvesni Saša J, dok je mladić kome se rodilo dete, navodno, imao tek 18 godina. U vozilu registrovanom za sedmoro u trenutku nesreće bila su petorica muškaraca i jedna trudnica, koja je takođe nastradala. Portparolka Policijske uprave u Šapcu Danijela Isailović, potvrdila je za „Novosti“, da je četvoro putnika podleglo povredama, među kojima je i ženska osoba. Kako nam je objasnila, istražni organi žele da najpre potvrde identitete svih i tek onda daju informacije za javnost, za šta im je potrebno još nekoliko časova.
Pogledaj vesti o: Audi

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Teška nesreća kod Šapca: Poginulo četvoro, među njima i trudnica!

Izvor: Press, 21.Apr.2014

Do nesreće je došlo oko 13.40 sati u Ulici Ive Lole Ribara kada je, na pravcu Mačvanski Pričinović - Šabac, vozač automobila marke "Audi Q7", italijanskih registarskih oznaka, S.J. (29), izgubio kontrolu nad vozilom, sleteo sa kolovoza, udario u betonski ispust, prevrnuo se, a potom udario u ogradu,...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.