Petoro povređeno u saobraćajnoj nesreći

Izvor: Blic, 09.Jan.2011, 23:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Petoro povređeno u saobraćajnoj nesreći

BEOGRAD - U saobraćajnoj nesreći koja se oko 17 sati dogodila u ulici Milutina Milankovića na Novom Beogradu povređeno je petoro ljudi, od toga dvoje dece.

Prema izjavama očevidaca nesreća se dogodila kada je automobil marke „kia”, koji se kretao ulicom Milutina Milankovića, udario u "audi A6" u kojem su bili muškarac i žena koji su vozili troje dece sa treninga.

- Svi povređeni su prevezeni >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << u Urgentni centar. Vozač "audija" ima povrede glave, a vozač "kie" se žalio na bol u grudnom košu. Dete od 11 godina ima povrede glave i amneziju što upućuje na lakši potres mozga, dok drugo, desetogodišnje dete ima povredu glave i nosa. Povrede glave ima i jedna žena koja je bila suvozač u automobilu - kaže za „Blic” dr Nada Macura, portparol Hitne pomoći.

Ona kaže da je u Urgentni centar iz predostrožnosti prevezena još jedna osoba ženskog pola koja je prilikom sudara ispala iz automobila, ali koja se nije žalila na povrede.

Na raskrsnici u trenutku sudara nije radio semafor, a očevici tvrde da su se tokom dana, na istom mestu dogodile još dve saobraćajne nesreće jer signalizacija nije bila ispravna.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Petoro povređeno u saobraćajnoj nesreći

Izvor: S media, 09.Jan.2011

U saobraćajnoj nesreći koja se oko 17 sati dogodila u ulici Milutina Milankovića na Novom Beogradu povređeno je petoro ljudi, od toga dvoje dece...Prema izjavama očevidaca nesreća se dogodila kada je automobil marke „kia”, koji se kretao ulicom Milutina Milankovića, udario u "audi A6" u kojem...

Nastavak na S media...

SUDAR ZBOG SEMAFORA!

Izvor: Kurir, 10.Jan.2011, 11:10

U stravičnom udesu koji se dogodio na Novom Beogradu povređeno pet osoba, od toga dvoje dece. Samo čudom izbegnuta tragedija..Stravično glasan prasak na raskrsnici kod „buvljaka" na Novom Beogradu. Potom krik. Plač deteta. Čuje se kako jedan mališan viče: „Gde mi je tata!"..U raskrsnici...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.