Jedna osoba poginula u eksploziji automobila u Beogradu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 03.Jul.2012, 17:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jedna osoba poginula u eksploziji automobila u Beogradu

BEOGRAD -

Jedna osoba je poginula, a jedna je lakše povređena u ekploziji koja se dogodila oko 14 časova u beogradskom naeslju Bele Vode, rečeno je agenciji Beta u Birou za informisanje Ministarstva unutrašnjih poslova.

U Ulici Braće Vučkovića eksplodirao je automobil, jedna osoba je preminula na mestu nesreće, a još jedna je lakše povređena.

Eksplodirao je "audi a6", smrtno je stradao R. J. (32), a povređen je P. R. (35). Kako B92 saznaje, ubijeni >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << je sinovac svedoka saradnika Nebojše Joksovića u postupku protiv grupe Darka Šarića.

Eksplozija u Ulici braće Vučkovića desila se oko 14 časova. Uviđaj je u toku, a uskoro se očekuje još informacija.

Ovo je druga eksplozija automobila u Beogradu u samo dve nedelje, a u prvoj, za koju se ispostavilo da je takođe izazvana podmetnutom bombom stradao je Boško Raičević, rođak Andrije Draškovića.

Kako kažu u MUP-u obe eksplozije su veoma slične.

Inače, štamparija u vlasništvu Nebojše Joksovića, koji je svedok saradnik u postupku protiv kriminalne grupe odbeglog narko dilera Šarića, izgorela je prošle godine.

U MUP-u navode da je istraga toku.
Pogledaj vesti o: Audi

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.