Četvoro poginulih u saobraćajnoj nesreći u Šapcu

Izvor: Studio B, 21.Apr.2014, 17:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Četvoro poginulih u saobraćajnoj nesreći u Šapcu

Četiri osobe su poginule, a još dve teško povređene kada je džip italijanskih registracija sleteo sa puta u Šapcu, saznaje „Blic".

Saobraćajna nesreća dogodila se u naselju Tabanović oko 14 sati.

Dve povređene osobe su i dalje u životnoj opasnosti. Pretpostavlja se da je do izletanja došlo jer je vozač džipa „Audi Q7″ vozio prebrzo i prevrnuo se.

Kako saznajemo, poginuo je vozač star 29 godina i tri putnika od kojih je jedna trudnica.

Policija obavlja uviđaj na licu mesta.
Pogledaj vesti o: Audi

Nastavak na Studio B...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Saobraćajna nesreća: Poginulo troje, među njima i trudnica!

Izvor: Večernje novosti, 21.Apr.2014

ŠABAC - U teškoj saobraćajnoj nesreći kod Šapca tri osobe su poginule, među kojima i jedna trudnica, dok su još tri teško povređene. Do nesreće, koja se oko 14 sati dogodila u naselju Tabanović, je došlo kada je automobil "audi Q7" italijanskih tablica, izgubio kontrolu i sleteo sa puta....

Nastavak na Večernje novosti...

Vozač sa 3,99 promila alkohola izazvao nesreću kod Slunja

Izvor: Blic, 22.Apr.2014, 11:13

Muškarac star 38 godina je na Ličkoj magistrali kod Slunja izazvao saobraćajnu nesreću vozeći sa 3,99 promila alkohola u krvi neregistrovani automobil i pored zabrane upravljanja koja mu je ranije izrečena, takođe zbog pijanstva, piše Jutarnji list...On je u nesreći prošao bez ijedne povrede,...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.