Ovako Džejms Bond čuva svoje automobile

Izvor: Autoportal.rs, 29.Okt.2014, 18:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ovako Džejms Bond čuva svoje automobile

Čuveni tajni agent ne bi uspeo u svojim brojnim opasnim misijama u cilju očuvanja dobrog u svetu, da pored sebe nije imao automobil koji mu pomaže da utekne neprijateljima i uhvati svetske zločince.

Filmovi iz serijala o "Džejms Bond" tajnom agentu Britanske obaveštajne službe uvek su obilovali raznim naprednim tehnološkim rešenjima koja služe da spasu agenta u službi Kraljice. Nezaobilazan deo arsenala ovog dobročinitelja uvek je i pouzdani >> Pročitaj celu vest na sajtu Autoportal.rs << Aston Martin koji se savršeno uklapa uz agenta "007".

U Kaliforniji se nalazi salon automobila specijalno dizajniran za prodaju "Aston Martin" vozila koji u svom nazivu simbolično sadrži reč "trezor". I upravo su u trezoru izloženi prestižni modeli ove britanske marke automobila.

Ceo salon izgleda kao da je izašao iz "Džejms Bond" filma. Jedan od modela koji zavređuje posebnu pažnju jeste "Vanquish Volante" koji je poslednji u nizu V12 automobila Aston Martina a koji je prošao kroz ruke specijalnog "Q" odeljenja ove firme.

Iza vrata sefa, koja su teška dve tone, nalazi se još jedan model ove prestižne marke. U pitanju je V12 "Vantage S" koji je takođe proveo neko vreme u "Q" odeljku fabrike i koji obiluje detaljima u plavoj boji.

Nastavak na Autoportal.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Autoportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Autoportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.