Bond u filmu Spectre nemilice uništava automobile

Izvor: NoviMagazin.rs, 28.Sep.2015, 19:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bond u filmu "Spectre" nemilice uništava automobile

U najnovijem nastavku avantura o Džejmsu Bondu, "Spectre", slavni agent 007 nemilice uništava automobile, ne štedeći čak ni svoj famozni "aston martin".

Prema pisanju sajta cinemablend, špijun njenog veličanstva je ne trepnuvši slupao luksuzne bolide u vrednosti od 24 miliona funti, ili 30 miliona evra.

Jedna od žrtava ovog automobilskog masakra je i skupoceni Bondov "aston martin" DB 10. Tokom snimanja filma uništeno je sedam automobila ovog modela.
>> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << />
Spektakularna potera ulicama Rima, u blizini Vatikana, između Dejva Bautiste, u ulozi negativca, u "jaguaru" C-X75 i Danijela Krejga, alias Džejmsa Bonda, u "aston martinu", koštala je producente "kao oči u glavi".

Drugi Bondov film u režiji Sema Mendesa je sa uloženih više od 200 miliona dolara, najskuplje ostvarenje dosadašnje franšize.

Petnaest odsto te svote otpada samo na budžet za automobile, što i nije preveliki iznos kada se ima u vidu da je reč o najluksuznijim svetskim brendovima.
Pogledaj vesti o: Aston Martin

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.