Shazam u Apple-ovim rukama i bez reklama

Izvor: Advertiser-Serbia.com, 26.Sep.2018, 11:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Shazam u Apple-ovim rukama i bez reklama

Apple je preuzimanje Shazama najavio još u decembru, za preuzimanje aplikacije i pripadajućeg Shazam-ovog developerskog tima kompanija iz Kupertina izdvojila je 400 miliona američkih dolara. No akvizicija nije dovršena sve do sada jer se čekalo na zvanično odobrenje antitrustovskih regulatora Evropske unije (Shazam je pokrenut u Velikoj Britaniji).

Odobrenje je konačno stiglo ovog meseca te je sad Shazam i zvanično u >> Pročitaj celu vest na sajtu Advertiser-Serbia.com << Apple-ovim rukama. Mnogi aktuelni korisnici Shazama izrazili su zabrinutost što se tiče budućnosti same platforme pod Apple-ovim vodstvom.

Apple je povodom zvanično okončanja preuzimanja Shazama umirio korisnike objavivši podatak kako Shazam namerava da pretvori u aplikaciju bez reklama koja će biti dostupna kako za iOS tako i za Android uređaje.

Prema Apple-u, Shazam je u celom svetu preuzet preko 1 milijardu puta i svakog dana se upotrebljava više 20 miliona puta.

Izvor: bug.hr
Pogledaj vesti o: Android

Nastavak na Advertiser-Serbia.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Advertiser-Serbia.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Advertiser-Serbia.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.