Prvi Muzej računara u Srbiji biće otvoren u Startit Centru u Novom Sadu!

Izvor: NovaEnergija.net, 02.Nov.2016, 14:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prvi Muzej računara u Srbiji biće otvoren u Startit Centru u Novom Sadu!

Startit je na otvaranju Startit Centra u Novom Sadu objavio da će prvi Muzej računara u Srbiji biti otvoren upravo u ovom prostoru, a prvi donator biće Dejan Nikolić, jedan od osnivača Njuza i CEO startapa Content Insights, koji će muzeju donirati svoju privatnu kolekciju.
Kolekcija od oko 20 primeraka starih mašina sadrži domaće i strane zvezde kao što su Galaksija, Commodore 64, ZX81, Apple II.
Tako da će se sada, svi posetioci Startit Centra Novi Sad >> Pročitaj celu vest na sajtu NovaEnergija.net << i na ovaj način podsećati na brzinu tehnološkog razvoja i prilike koje tehnologija sa sobom nosi. A gde bolje misliti o tome nego na mestu na kome će se pričati baš o ovim promenama i kako ih što bolje uhvatiti.
Startit poziva sve one koji imaju svoje stare primerke, a žele da ih izlože, da im pomognu da obogate ovu kolekciju.
Foto: yayimages.com
Pogledaj vesti o: Apple

Nastavak na NovaEnergija.net...






Povezane vesti

OTVARA SE PRVI MUZEJ RAČUNARA U SRBIJI: Donirajte svoj!

Izvor: Telegraf.rs, 02.Nov.2016

Prvi Muzej računara u Srbiji biće otvoren u Novom Sadu, tačnije u Startit Centru...Glavni i prvi donator biće Dejan Nikolić, jedan od osnivača Njuza i startup kompanije Content Insights...U Muzeju će za početak biti prikazano oko 20 primeraka starih kompjutera, među kojima će biti domaće i...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NovaEnergija.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NovaEnergija.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.