Koliko koja IT kompanija zarađuje po sekundi

Izvor: Baguje.com, 04.Feb.2016, 19:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Koliko koja IT kompanija zarađuje po sekundi

 
Da li vas zanima koliko koja od velikih IT kompanija zarađuje svakog sekunda ? Ukoliko je odgovor da, onda je sajt koji vam predstavljam prava stvar za vas. Na sajtu Battle of the Internet Giants možete da pratite nekoliko najpoznatijih IT kompanija i njihovu zaradu u realnom vremenu (naravno da nije tačno 100%, ali možete pretpostaviti da su podaci iz zvaničnih izvora i procena).
Dakle, na sajtu su prikazani Apple, >> Pročitaj celu vest na sajtu Baguje.com << Google, Microsoft, Amazon, Facebook, Netflix, Dropbox, Pandora, Twitter, Yahoo i još neke druge. Neke kompanije su podeljene i po proizvodima kao što možete videti na slici ispod.

Sajt na kome ovo možete pogledati je http://pennystocks.la/battle-of-internet-giants/

Post "Koliko koja IT kompanija zarađuje po sekundi" je objavio djevrek za sajt Baguje.COM, dana 4. 02. 2016.
Kategorije: Facebook, Google, Headline, Internet, Microsoft, Yahoo | Tagovi: zarada


Pogledaj vesti o: Twiter

Nastavak na Baguje.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Baguje.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Baguje.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.