Gugl- najtraženiji poslodavac na svetu

Izvor: Studio B, 13.Okt.2012, 13:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Gugl"- najtraženiji poslodavac na svetu

Kompanije "Gugl", "Epl" i "Majkrosoft" su najtraženiji poslodavci na svetu među korisnicima globalne profesionalne društvene mreže LinkedIn, pokazao je rejting koji je ta mreža sastavila.

 Najzastupljenije među liderima su tehnološke i Internet kompanije, objavljeno je na Internet strani Lenta.ru.

 

Među prvih 20 na listi su i društvena mreža Fejsbuk na četvrtom mestu, kao i servis mikroblogova Tviter, na 14. Sem njih, među najtraženijim >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << poslodavcima su i "Koka-Kola", "Unilever", "Pepsiko", "Prokter&Gembl", "Nestle" i "Šel".

 

LinkedIn je, sem svetskog rejtinga, sastavio i liste za pojedine zemlje. Tako je, na primer, u SAD pobedio "Gugl", dok je u Brazilu najpopularniji poslodavac rudarska korporacija "Vale".

 

Sirovinska kompanija je pobedila i u Australiji, a to je "Rio Tinto".

 

Slične rejtinge redovno sastavljaju i različita sredstva informisanja i konsultantske službe. Tako je 2010, prema istraživanju agencije Blumberg, najpopularniji poslodavac u SAD takođe bio "Gugl".
Pogledaj vesti o: Apple,   Facebook

Nastavak na Studio B...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Gugl, najpoželjniji poslodavac

Izvor: B92, 13.Okt.2012

Moskva -- Kompanije Gugl, Epl i Majkrosoft su najtraženiji poslodavci na svetu među korisnicima globalne profesionalne društvene mreže LinkedIn...Najzastupljenije medju liderima su tehnološke i Internet kompanije, objavljeno je na Internet strani Lenta.ru...Među prvih 20 na listi su i društvena...

Nastavak na B92...

Fejsbuk uvodi dugme "hoću"

Izvor: Blic, 13.Okt.2012

Društvena mreža "Tviter" kupila je "Vine", aplikaciju za deljenje video sadržaja za mobilni telefon "ajfon" američke informatičke kompanije "Epl", objavljeno je na blogu lista "Vol strit džornal" - "AllThingsD". "Fejsbuk" je takođe ponudio određene novitete svojim korisnicima...Aplikacija "Vine"...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.