Ekskluzivni Apple Watch za kojim će mnogi odlepiti

Izvor: Mondo, 20.Apr.2017, 23:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ekskluzivni Apple Watch za kojim će mnogi odlepiti

Apple izbacuje ekskluzivnu verziju svog Apple Watch series 2 sata, pogledajte ...

Sedam meseci nakon lansiranja prvog Apple Watch Nike+, ove dve poznate kompanije su lansirale novu varijantu koja se zove Apple Watch NikeLab. Ovaj sat je deo NikeLab linije proizvoda, što znači da u pitanju ograničena serija. Apple Watch NikeLab je funkcionalno isti kao i Apple Watch Nike+. Gde leži razlika je u boji. Dok Nike+ >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << ima izbor crne i bele boje, NikeLab varijanta je prelep kontrast Svemirsko Sive boje aluminijumskog kućišta i boje kosti i crne kakva je na kaišu.

Pored toga ima sve opcije standardnog Apple Watch Series 2 sata, poseduje i Nike ekskluzivne dodatke, kao što je Nike+ Run aplikacija i ekskluzivne komande za Siri, što se može naći in a Nike+ varijanti. Ovaj limitirani pametni sat će biti u prodaji od 27. aprila, prenosi GSMArena.

Čekamo vaše komentare ispod vesti i na Facebook, Twitter i Instagram mreži.
Pogledaj vesti o: Apple

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.