Da li je satelit uhvatio čudovište iz Loh Nesa?

Izvor: B92, 20.Apr.2014, 20:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Da li je satelit "uhvatio" čudovište iz Loh Nesa?

Apple Maps možda ima lošu reputaciju, ali kada je reč o lovu na čudovišta, bolji je od Google verzije.

Oni koji veruju u postojanje čudovišta iz Loh Nesa tvrde da su primetili tu zver na Apple satelitskim mapama.

Na slici se vidi zamagljena slika nečega, za šta oni tvrde da je Nesi dok roni.

"Izgleda kao trag koji ostaje iza broda u pokretu, ali broda nema", kaže Geri Kempbel, predsednik >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << zvaničnog Fan kluba čudovišta iz Loh Nesa.

"Šta god da je to, nalazi se ispod vode i krenulo je ka jugu, pa ako nije reč o nekoj tajnoj podmornici, objekat ove veličine mogla bi biti Nesi", kaže Kempbel.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Da li su satelitske mape uslikale čudovište iz Loh Nesa?

Izvor: Svet, 21.Apr.2014, 10:48

Apple Maps možda ima lošu reputaciju, ali kada je reč o lovu na čudovišta, bolji je od Google verzije. Oni koji veruju u postojanje čudovišta iz Loh Nesa tvrde da su primetili tu zver na Apple satelitskim mapama. Na slici se vidi zamagljena slika nečega, za šta oni tvrde da je Nesi dok roni....

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.