Na Google Play i u App Store otkrivene brojne lažne aplikacije

Izvor: Informacija.rs, 27.Sep.2022, 10:48

Na Google Play i u App Store otkrivene brojne lažne aplikacije

Istraživači iz Satori Threat Intelligence tima kompanije HUMAN otkrili su 75 aplikacija na Google Play i još deset u Appleovoj prodavnici aplikacija koje su umešane u prevare sa oglasima. Istraživači su ovu novu kampanju prevara sa oglasima nazvali „Scylla“, a aplikacije koje su deo kampanje zajedno imaju 13 miliona instalacija. Osim što su korisnike mobilnih uređaja preplavile vidljivim, ali i skrivenim reklamama...

Nastavak na Informacija.rs...






Povezane vesti

Brojne lažne aplikacije otkrivene u Google i Apple prodavnicama

Izvor: B92, 27.Sep.2022

Istraživači iz Satori Threat Intelligence tima kompanije HUMAN otkrili su 75 aplikacija na Google Play i još deset u Appleovoj prodavnici aplikacija koje su umešane u prevare sa oglasima.

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Informacija.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Informacija.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.