Apple počeo useljavanje u novo sedište? (VIDEO)

Izvor: Mondo, 30.Apr.2017, 17:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Apple počeo useljavanje u novo sedište? (VIDEO)

Snimci sa drona u 4K rezoluciji prikazuju kako teku radovi na Apple Parku, novom kampusu kompanije Apple.

Apple Park polako počinje da dostiže izgled kakav je planiran, nakon dugog perioda izgradnje i dodatan dokaz tome se može videti u snimku preleta drona preko kampusa, u 4K rezoluciji koji pokazuje kako radovi napreduju.

Apple Park još uvek liči na gradilište, >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << i to se neće promeniti još neko vreme. Apple nastavlja da sređuje razne delove novog kampusa , uključujući enterijer i eksterijer. Rad na pejsažu je, takođe u razvoju, prenosi 9to5Mac.



Izvor: Matthew Roberts

Ovi snimci nude uvid u svaki aspekt Apple Park-a. Može se videti Steve Jobs Theater, veliki parking prostor, krov sa solarnim pločama i mnogo više.

Apple 10 godina nije platio porez

Apple je najavio u februaru da će novo sedište biti nazvano Apple Park, dok će veliki auditorijum od 1.000 mesta biti nazvan po Stivu Džobsu. Iz kompanije su takođe izjavili da će Apple Park biti spreman za useljavanje zaposlenih tokom aprila. Trenutno se ne zna da li je useljavanje počelo, mada je to veoma moguće.

Šta mislite o Apple Parku?

Čekamo vaše komentare ispod vesti i na Facebook, Twitter i Instagram mreži.

____________________________________________________________________

MONDO Android aplikacija je opet tu: PREUZMITE JE!

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.