Apple odlaže uvođenje usluge TV preko interneta

Izvor: B92, 14.Avg.2015, 15:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Apple odlaže uvođenje usluge "TV preko interneta"

Američki informatički gigant Apple odložiće najranije za sledeću godinu lansiranje svoje usluge za emitovanje TV sadržaja preko veba, zbog nepotpunih sistema i slabog napretka pregovora s emiterima kao što su CBS i 21st Century Fox, nego što je predviđeno.

Proizvođač iPhonea planirao je da lansira tu uslugu ove godine, što je trebalo da objavi 9. septembra. Pored toga, grupaciji nedostaju mrežni kapaciteti da bi obezbedila dobar kvalitet emitovanja programa. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<

Apple, međutim, nije odustao od plana da objavi lansiranje na tržište moćnije verzije svog dekodera Apple TV tokom prezentacije 9. septembra u San Francisku.

Američka kompanija je planirala da naplaćuje novu uslugu između 30 i 40 dolara mesečno, prema informacijama iz štampe.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Epl odlaže uvođenje Tv usluge preko veba za 2016.

Izvor: Capital.ba, 14.Avg.2015

VAŠINGTON, Američki informatički gigant Epl odložiće najranije za sljedeću godinu lansiranje svoje usluge za emitovanje TV sadržaja preko veba, zbog još nepotpunih sadržaja i slabijeg napretka pregovora sa emiterima kao što su CBS i Tventifrst Senčeri Foks, nego što je predviđeno, prenosi...

Nastavak na Capital.ba...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.