Izvor: Blic, 28.Jan.2008, 10:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U šali legao na put, pregazio ga kum

APATIN - Dragan Kovačev zvani Korda (52), koga je prijatelj i kum Milan Pavković nehotice pregazio u petak u 22.30 sati u selu Svilojevo nedaleko od Apatina, juče je sahranjen.

Dvojica prijatelja su nakon sahrane zajedničke prijateljice otišli u pivnicu, a kada su krenuli kući, Pavković je rekao Kovačevu koji je u Apatin stigao motorom, da će on da ga odveze do Svilojeva, jer je već noć i hladno je na motociklu. Kada su stigli u Svilojevo, Kovačev je želeo >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << da nastave druženje, ali ga je Pavković ubedio da se raziđu jer je već kasno. Dok je Pavković okretao kola, Kovačev je u šali i nameri da zaustavi prijatelja da se dalje druže legao na asfalt.

Okrenuvši auto „dačija logan" i krenuvši prema Apatinu Pavković je gledao prema kapiji Kovačeva u nameri da ga pozdravi i tada se dogodila nesreća jer je pod točkovima na licu mesta stradao njegov prijatelj.

Kad je video šta se dogodilo, očajan i van sebe Pavković je odmah pozvao Hitnu pomoć i policiju, ali nažalost, njegovom prijatelju nije bilo spasa.

- Žao mi je obojice. Bili su nerazdvojni drugari iz mladosti. Korda je bio duhovit i često je znao da napravi iznenađenja za prijatelje. Sličnih šala je bilo i ranije, nažalost, ova ga je koštala života, kaže zajednički prijatelj.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.