U Somboru sutra akcija dobrovoljnog davanja krvi

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 21.Sep.2021, 15:04

U Somboru sutra akcija dobrovoljnog davanja krvi

Crveni krst Sombor u saradnji sa Zavodom za transfuziju krvi Vojvodine sutra organizuje akciju dobrovoljnog davanja krvi, objavljeno je na gradskom sajtu.

Akcija će se odvijati u terminu od 9 do 13 časova u prostorijama Centra za edukaciju Crvenog krsta Sombor, na adresi Apatinski put broj 19.

Podršku akciji dobrovoljnog davanja krvi mogu da daju svi zdravi punoletni građani do navršenih 65 godina.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Od 1.344 zaposlena u zdravstvenim ustanovama u N. Pazaru samo tri dobrovoljna davaoca krvi

Izvor: SandzakPress.net, 21.Sep.2021

Crveni krst koji dva puta u mjecesu organizuje akciju dobrovoljnog davanja krvi u Novom Pazaru s državnim institucijama I firmama nema problem kad su u pitanju njihovi radnici koji se žele odazvati na akciju. Međutim, problem je kod privatnika koji ne poštuju zakon. -Zato što taj davalac krvi koji...

Nastavak na SandzakPress.net...

Akcija dobrovoljnog davanja krvi u pozorištu Atelje 212

Izvor: B92, 22.Sep.2021, 12:43

Institut za transfuziju krvi Srbije i pozorište Atelje 212 u petak 24. septembra od 10 do 15 časova organizuju akciju dobrovoljnog davanja krvi u foajeu pozorišta na prvom spratu...Pozorište Atelje 212 je za sve davaoce krvi pripremilo mali znak pažnje – pozorišne karte za predstave...Na ovaj...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.