Prefarban latinični naziv na tabli mesta Sonta

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 19.Sep.2021, 17:29

Prefarban latinični naziv na tabli mesta Sonta

Nepoznati počinioci su ovog vikenda prefarbali latinični naziv na tabli mesta Sonta. Lokalna samouprava opštine Apatin oglasila se povodom ovog čina, osudivši ga kao vandalizam.

"Opštinsko rukovodstvo nalazi se u stalnom kontaktu sa predstavnicima MUP-a, koji aktivno rade na pronalaženju počinitelja i nadamo se da će isti ubrzo biti procesuirani. Lokalne službe će sanirati oštećenu tablu u najkraćem roku. Multietnički i multikulturni karakter Apatina i susednih >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << sela je očuvan čak i devedesetih godina. Uverena sam da ovakav čin neodgovornih pojedinaca neće uspeti da poremeti inače skladne odnose u našoj multietničkoj opštini", izjavila je ovim povodom ovog incidenta Dubravka Korać, predsednica opštine Apatin.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.