Otkrivena laboratorija za proizvodnju droge

Izvor: RTS, 10.Jul.2010, 16:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Otkrivena laboratorija za proizvodnju droge

U Apatinu, u stanu Darka M. pronađena kompletna laboratorija za proizvodnju droge. Policija je prethodno u njegovom šatoru u kampu "Egzita" pronašla oko 25 grama marihuane.

Novosadska policija saopštila je da je Apatinu, u stanu posetioca "Egzit" festivala Darka M.  pronađeno oko 1,2 kilograma biljne materije za koju se sumnja da je marihuana, kao i kompletna laboratorija za proizvodnju droge.

U >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << stanu se nalazilo i 18 saksija s indijskom konopljom.

Stan je pretresen na osnovu naredbe nadležnog suda, pošto je policija prethodno u šatoru Darka M, u kampu "Egzit" nedaleko od Petrovaradinske tvrđave, pronašla oko 25 grama marihuane, dve bočice praha za koji se pretpostavlja da je amfetamin, tri tablete "ekstazija".

U šatoru su pronađene i određenu količinu domaćeg i stranog novca, koji najverovatnije potiče od prodaje narkotika.

Apatinac je zadržan u pritvoru i biće priveden istražnom sudiji Višeg suda u Novom Sadu, uz krivičnu prijavu koja ga tereti za neovlašćenu proizvodnju i prodaju opojne droge, navedeno je u saopštenju.

Drugog festivalskog dana policija je od posetilaca novosadskog "Egzita" oduzela 115 grama marihuane, 31 gram amfetamina pet grama hašiša i 52 različite tablete, u okviru akcije sprečavanja zloupotrebe narkotika.

Zbog sumnje da je nelegalno trgovao narkoticima zadržan je u pritvoru i Mladen D. iz Kikinde a lišeno je slobode i 20 stranih državljana koji se terete za nelegalno posedovanje droge i oni će u zakonskom roku biti privedeni nadležnom sudiji.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Otkrivena laboratorija za proizvodnju droge

Izvor: S media, 10.Jul.2010

Novosadska policija saopštila je danas da je Apatinu, u stanu posetioca "Egzit" festivala Darka M. (32), pronadjeno oko 1,2 kilograma biljne materije za koju se sumnja da je marihuana, kao i kompletna laboratorija za proizvodnju droge. ..U stanu se nalazilo i 18 saksija s indijskom konopljom...Stan...

Nastavak na S media...

Policija u Apatinu otkrila “narkomane i drogoše“

Izvor: Vesti-online.com, 11.Jul.2010, 04:00

U stanu Darka M. (32) u Apatinu policija je pronašla 1,2 kilograma marihuane i kompletnu laboratoriju za proizvodnju droge u kojoj se nalazilo 18 saksija sa indijskom konopljom, saopštila je novosadska policija...Kako je navedeno, stan Darka M. je pretresen na osnovu naredbe nadležnog suda, nakon...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.