Izvor: Capital.ba, 09.Feb.2010, 21:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Osnovana grupacija za brodogradnju

BEOGRAD, Udruženje za metalnu i elektroindustriju pri Privrednoj komori Srbije osnovalo je danas posebnu grupaciju za brodogradnju, za predsjednicu je izabrana generalna direktorka brodogradilišta Apatin Nada Mihajlović. 'Grupacija je osnovana kako bi se brodogradnja afirmisala, unapredilo poslovanje i uskladilo delovanje, razmatrali i predstavljali stavovi od interesa za grupaciju, davala mišljenja na nacrte zakona i podzakonskih akata...

Nastavak na Capital.ba...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

PKS: Osnovana grupacija za brodogradnju

Izvor: EMportal, 09.Feb.2010

Udruženje za metalnu i elektroindustriju pri Privrednoj komori Srbije osnovalo danas posebnu grupaciju za brodogradnju, za predsednicu izabrana generalna direktorka brodogradilišta Apatin Nada Mihajlović.

Nastavak na EMportal...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Capital.ba. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Capital.ba. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.