Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 24.Maj.2023, 15:49

Mirović: Put Stapar–Sivac u funkciji do jeseni

Predsednik Pokrajinske vlade Igor Mirović obišao je Zapadnobački okrug, radove na kompletnoj rekonstrukciji Glavne ulice u Apatinu, kao i izgradnju važne saobraćajnice Stapar – Sivac i tom prilikom istakao da će Pokrajinska vlada već u junu uputiti poslanicima pokrajinske Skupštine predlog za dodatnih osam milijardi dinara koji će biti namenjeni za ulaganje u manje sredine, a prevenstveno u Osnovne i Srednje škole.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Mirović obišao radove regionalnog puta Stapar-Sivac kod Sombora, najavio izgradnju brze saobraćajnice "Vojvođanski osmeh"

Izvor: Blic, 24.Maj.2023

Igor Mirović, predsednik Pokrajinske vlade obišao je danas završne radove izgradnje deonice puta Stapar–Sivac i mosta kojim se on spaja sa regionalnim putem Kula–Vrbas. Nakon obilaska Mirović je istakao da je plan da ovaj put koji je građen po fazama bude završen do kraja jeseni.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.