Minimalno smanjenje broja zaraženih u Somboru

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 14.Apr.2021, 20:06

Minimalno smanjenje broja zaraženih u Somboru

Minimalno smanjenje broja zaraženih koronavirusom na dnevnom nivou oseća se u zapadnobačkom okrugu. U Somboru je trenutno 359 aktivnih slučajeva, u Apatinu 221, u odžacima 161, dok je u Kuli 429 aktivnih slučajeva.

U Zapadno Bačkom okrugu 23289 osoba primile su obe doze vaKcine,dok 11 462 osobe čekaju na revakcinu. Građani kažu da se vakcinišu zbog zdravlja i radi putovanja.

„Imali smo ukupno 410 pregleda,249 testiranih osoba. Od tih 249 ukupno je >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << pozitivnih 93 .U Gradskoh hali „Mostonga“ podeljeno je 31484 vakcine. U toku je i animacija građana na selima za vakcinu.Za subotu je predviđna vakcinacija Romskog naselja u Bačkom Monoštoru.,, rekao je Zdravko Hlodik,načelnik kovid ambulante i vakcinalnog punkta u Gradskoj hali „Mostonga“ u Somboru“, rekao je Zdravko Hlodik, načelnik kovid ambulante.

Zainteresovanost građana za testiranje PCR testovima je velika, pa tako u u Zavodu za javno zdravlje kažu da se dnevno se uradi oko 40 testova,dok je vikendima I za praznike ta brojka 150.


Pogledaj vesti o: Apatin

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.