SRS: Srbija da prekine kandidovanje za ulazak u EU (VIDEO)

Izvor: S media, 25.Avg.2011, 15:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SRS: Srbija da prekine kandidovanje za ulazak u EU (VIDEO)

Srpska radikalna stranka smatra da Srbija treba da prekine proces kandidature za ulazak u EU, jer bi tako bila zaustavljena "samoubilačka politika razbijanja srpske države".

SRS smatra da Srbija treba odmah da prekine proces kandidovanja za ulazak u Evropsku uniju, izjavio je danas član Centralne otadžbinske uprave te stranke >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << Ivan Ninić.

Ninić je rekao da bi na taj način bila zaustavljena "samoubilačka politika razbijanja srpske države".

SRS, prema njegovim rečima, osuđuje izjavu funkcionera DS Dragoljuba Mićunovića da bi Srbija trebalo da pokrene međunarodne pregovore o statusu severa Kosova, jer to, smatra Ninić, pokazuje da se vlast zalaže za podelu južne pokrajine i faktičko priznanje Kosova.

Jeremić: SB UN da osudi upotrebu sile na KiM

Zatvorena fabrika Simpa u Zubinom Potoku!

Mićun: Početi dijalog o statusu severa Kosova

SRS, kako je dodao, poziva Vladu Srbije i da hitno obustavi tekuće pregovore sa misijom MMF, jer su štetni za monetarnu i fiskalnu politiku Srbije.

- Tim pregovorima se ugrožava finansijska suverenost i autonomija Srbije i oni vode ka tome da Srbija postane protektorat Vašingtona, rekao je Ninić.

(Tanjug)
Pogledaj vesti o: Angela Merkel,   Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.