Naslovne: Spomenik patrijarhu Pavlu, pobeda politike SRB

Izvor: B92, 28.Avg.2018, 21:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Naslovne: Spomenik patrijarhu Pavlu, "pobeda politike SRB"

Naslovnice dnevne štampe za sredu "okupirali su" nemačka kancelarka Angela Merkel i američki predsednik Donald Tramp. Njihov razgovor o Kosuvu je centralna tema

„Večernje novosti“ pišu da će nekadašnji patrijarh Pavle 15. novembra dobiti spomenik na Tašmajdanu u Beogradu. List navodi i da su „Nemci za granice „crtane“ bombama“.

„Politika“ pod naslovom „Rešenje za Kosovo >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << bez domino efekta“ piše o razgovoru nemačke kancelarke Angele Merkel i predsednika SAD Donalda Trampa.

„Kurir“ piše o „pobedi srpske politike – posle Trampa i Putin za razgraničenje Kosova“, a „Danas“ navodi da „Tramp podržava etničke granice na Balkanu“.

I „Blic“ piše o razgovoru Merkelove i Trampa, ali i navodi da će „vanredni sabor SPC biti održan tek posle raspisivanja referenduma“.
Pogledaj vesti o: Angela Merkel

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.