Merkel osuđuje napade na Junkera iz Mađarske

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 21.Feb.2019, 17:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Merkel osuđuje napade na Junkera iz Mađarske

Nemačka kancelarka Angela Merkel rekla je danas da "u potpunosti podržava" predsednika Evropske komisije Žan-Klod Junkera koji je na meti kampanje blaćenja od strane Vlade mađarskog premijera Viktora Orbana. "Ja njega (Junkera) u potpunosti podržavam, mi smo solidarni i to ćemo reći glasno i jasno tokom naših sastanaka sa Mađarskom", rekla je nemačka kancelarka u Berlinu na zajedničkoj konferenciji za novinare sa predsednikom Burkine Faso Rokom Markom Kristijanom...
Pogledaj vesti o: Angela Merkel

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Povezane vesti

TENZIJE PRED IZBORE Merkelova PODRŽALA Junkera u sporu sa Mađarskom

Izvor: Blic, 21.Feb.2019

Nemački kancelar Angela Merkel rekla je danas da šef Evropske komisije Žan-Klod Junker ima njenu punu podršku u vezi sa optužbama Mađarske da je Brisel namerno oslabio spoljne granice kako bi pustio veći broj migranata.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.