Merkel: Biće možda potreban još jedan samit lidera EU zbog korone

Izvor: Danas, 13.Jul.2020, 20:22

Merkel: Biće možda potreban još jedan samit lidera EU zbog korone

Nemačka kancelarka Angela Merkel izjavila je danas da je i dalje neophodno graditi mostove između članica Evropske unije kako bi se usvojio paket pomoći državama koje su najviše pogođene pandemijom korona virusa, dodavši da sastanak koji će na tu temu biti održan narednog vikenda možda neće rezultirati dogovorom i da će biti potreban još jedan.

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Merkel: Ne znam da li će biti dogovora o fondu za oporavak

Izvor: Blic, 13.Jul.2020

Nemačka kancelarka Angela Merkel izjavila je danas da ne može da garantuje da će države članice EU na samitu lidera ove nedelje postići dogovor o fondu za oporavak od korona virusa i o višegodišnjem budžetu, imajući u vidu da među njima i dalje postoje razlike po tom pitanju.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.