WhatsApp uvodi mogućnost povlačenja poslatih poruka!

Izvor: NovaEnergija.net, 04.Feb.2017, 15:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

WhatsApp uvodi mogućnost povlačenja poslatih poruka!

Aplikacija „WhatsApp“ testira opciju koja omogućava uređivanje ili povlačenje poruka koje su već poslate, što znači da će korisnici moći da izbrišu poruke čak i kada ih je druga strana primila. Potencijalno nova opcija će funkcionisati samo ako primalac još uvek nije pročitao poruku.
Opcija se testira na beta verzijama WhatsAppa za operativne sisteme „Android“ i “iOS”
WhatsApp testira i mogućnost dizajniranja statusa dodavanjem fotografije, >> Pročitaj celu vest na sajtu NovaEnergija.net << natpisa i slično. Sve će, slično Snepčetu i Instagramu, nestajati nakon 24 sata, na šta će drugi korisnici moći da reaguju.
Treća opcija u fazi testiranja je praćenje lokacije uživo, koja će omogućiti ljudima iz istog grupnog razgovora da prate gde se njihovi prijatelji nalaze.
Zasad nije poznato kada i da li će nove mogućnost biti dostupne svim korisnicima popularne aplikacije.
Izvor: rts.rs
Pogledaj vesti o: Android

Nastavak na NovaEnergija.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NovaEnergija.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NovaEnergija.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.