Sony Ericsson za kraj godine spremio muzičko-socijalni smartfon

Izvor: NaDlanu.com, 24.Avg.2011, 17:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sony Ericsson za kraj godine spremio muzičko-socijalni smartfon

Sony Ericsson planira da iskombinuje muziku, socijalne mreže i Android 2.3 Gingerbread, te mladima ponudi smartfon baš po njihovoj meri.

Uređaj nosi ime Live with Walkman, a jedna od njegovih odlika je duboka integracija interfejsa sa Facebookom. Naime, popularnoj društvenoj mreži će se pristupati iz brojnih preinstaliranih aplikacija. Sa muzičke strane, tu je Walkman taster, kojim se brzo startuje plejer, >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << a u koji je integrisana i čuvena komanda Infinity. Uz njenu pomoć, brzo se dobijaju dodatni sadržaji za trenutnog izvođača, poput video klipova i tekstova pesama, a tu je i link ka online prodavnici Qriocity.Smartfon poseduje ekran od 3,2 inča, rezolucije od 480 x 320 pix, kao i procesor radnog takta od 1 GHz. Tu su i dve kamere, od kojih glavna ima senzor od 5 Mpix sa autofokusom i može da snima 720p video. Zarad boljeg zvuka preko ugrađenih zvučnika, prisutna je i tehnologija xLOUD. Ugrađene memorije ima skromnih 320 MB, ali je zato tu microSD slot. Prodaja ovog interesantnog telefona počinje u poslednjem tromesečju godine.MobiHobi
Pogledaj vesti o: Android

Nastavak na NaDlanu.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.