MILUTINOV POBESNEO NA SAIGRAČE Hteo da napusti parket jer mu nisu dodavali loptu

Izvor: 011vodič.com, 06.Sep.2019, 15:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MILUTINOV POBESNEO NA SAIGRAČE Hteo da napusti parket jer mu nisu dodavali loptu

Sve pohvale je zaslužila igra Srbije na dosadašnjem delu Mundobasketa u Kini. Međutim nemoguće da svima sve bude po meri. Prema navodima “Novosti”, došlo je do manje čarke na terenu protiv Portorika.
Kladionica MaxBet vam je pripremila novo iznenađenje. Pokrećemo novu mobilnu aplikaciju, koja je već dostupna za Android. Uskoro će moći da se skine i za IOS. Više informacija možete pronaći na sajtu naše >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << kladionice, kao i na Jutjub kanalu.
Naime, Nikola Milutinov tražio je izmenu tokom utakmice sa Portorikom, vidno nezadovoljan tretmanom saigrača. Koliko god se dobro pozicinirao u reketu, nije dobijao loptu. Ljutitog izraza na licu napustio je teren i prošao kroz zonu za izjave igrača.
Selektoru Đorđeviću postavljeno je pitanje zašto je naš centar želeo da izađe sa parketa.
-Sve je u redu, osetio je zamor.
Utisak je da se više radilo o tome da je bio neprimetan za saigrače.
Naravno da lopta mora više da ide ka njemu, ne samo ka njemu. Svako mora da pronađe šutersku formu, ali visoki igrači su naša prednost. Pogotovo Nikola, koji se trudi u odbrani, odlično gradi koš. Nije zbog sebičnosti, to ne postoji u ovoj ekipi. Radi se o čitanju situacija tokom igre – spušta loptu Đorđević.

The post MILUTINOV POBESNEO NA SAIGRAČE Hteo da napusti parket jer mu nisu dodavali loptu appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.

Nastavak na 011vodič.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Milutinov ljut ili umoran? Selektor objasnio o čemu se radi

Izvor: Sportske.net, 06.Sep.2019

Posle utakmice koju dobiješ sa 43 poena razlike ne bi trebalo da bude nikakvih problema...Nadamo se da ih i nema u našem nacionalnom timu, ali jedno od pitanja selektoru Đorđeviću, upućeno posle trijumfa nad Portorikom od 90:47, bilo je vezano i za ponašanje Nikole Milutinova...Naime, prisutni...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.