Google uvodi novine: Moguće zumiranje i video-snimaka

Izvor: NovaEnergija.net, 09.Jan.2020, 12:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Google uvodi novine: Moguće zumiranje i video-snimaka

Google Photos je jedan od najboljih načina da sačuvate slike na Cloud-u, koji ova kompanija konstantno unapređuje novim mogućnostima.
U poslednjem ažuriranju android aplikacije, Google Photos vam dozvoljava da zumirate video tako što ćete kao kod fotografija, sa dva prsta razvući video na ekranu.
Takvo unapređenje, naravno prvo je primećeno na XDA Developers forumu, kod Google Photos v4.33 za Android.
Ova opcija koja je prvo uvedena na društvenoj mreži >> Pročitaj celu vest na sajtu NovaEnergija.net << Instagram postala je uobičajen način korišćenja i pregledanja videa na internetu, pa nije poznato zašto je ova funkcija uopšte do sada falila.
Sa ovim update-om pinch-to-zoom će funkcionisati i kod portrait ili landscape videa, a na taj način moći ćete da približite video ili određen deo videa koji jednostavno želite da uvećate.
Ipak još uvek nije poznato, da li će ova funkcija izaći u skorije vreme ali i da li će uopšte stići do korisnika s obzirom da je u test fazi i dostupna je samo programerima.
Izvor: PCPress
Foto: Pixabay
Pogledaj vesti o: Android

Nastavak na NovaEnergija.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NovaEnergija.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NovaEnergija.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.