FSS BEZ MILOSTI Lalatoviću tri meča suspenzije, a fudbaleru Radnika deset

Izvor: 011vodič.com, 18.Sep.2019, 18:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

FSS BEZ MILOSTI Lalatoviću tri meča suspenzije, a fudbaleru Radnika deset

Trener fudbalera Vojvodine Nenad Lalatović suspendovan je na tri utakmice zbog isključenja na utakmici Superlige sa Radničkim. Kako je rečeno agenciji Beta iz Disciplinske komisije Fudbalskog saveza Srbije, Lalatović će morati i da plati 500.000 dinara kazne. Kladionica MaxBet vam je pripremila novo iznenađenje. Pokrećemo novu mobilnu aplikaciju, koja je već dostupna za Android. Uskoro će moći da se skine i za IOS. Više informacija možete pronaći na sajtu naše kladionice, kao >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << i na Jutjub kanalu. Fudbalski klub Vojvodina kažnjen je sa milion dinara zbog izdatog saopštenja. Fudbaler Radnika iz Surdulice Risto Ristović suspendovan je na čak 10 utakmica zbog nasilnog ponašanja na utakmici protiv Napretka. Ristović je u utakmici osmog kola igranoj za vikend u Surdulici dobio crveni karton u 60. minutu. Članak FSS BEZ MILOSTI Lalatoviću tri meča suspenzije, a fudbaleru Radnika deset se pojavljuje prvo na MaxBet Sport. More
The post FSS BEZ MILOSTI Lalatoviću tri meča suspenzije, a fudbaleru Radnika deset appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.
Pogledaj vesti o: Android

Nastavak na 011vodič.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.