Aplikacija „Plavo-zelena mapa“ za sve ljubitelje eko-turizma

Izvor: DobreVesti.rs, 16.Jun.2015, 23:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Aplikacija „Plavo-zelena mapa“ za sve ljubitelje eko-turizma

BEOGRAD – Putujete Srbijom i želite da posetite neku od lokacija sa prirodnim nasleđem? Kroz aplikaciju „Plavo-zelena mapa“ možete otkriti sve prelepe lokacije, sa pratećim informacijama i intuitivnim pretraživanjem.

 
Aplikaciju je nedavno predstavio Centar za unapređenje životne sredine i možete preuzeti putem bežičnog interneta i potom je koristiti bez dodatnih troškova.
 
Reč je o novoj inovativno-informativnoj platformi posvećenoj eko-turizmu i boravku u prirodi - "Plavo zelena mapa Srbije".
 
Platforma se sastoji iz internet portala i android aplikacije, u okviru koje su predstavljene lokacije poput zaštićenih...

Nastavak na DobreVesti.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.