Saša Vidić ispljuvao stajling Ane Nikolić!

Izvor: S media, 06.Jul.2011, 11:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Saša Vidić ispljuvao stajling Ane Nikolić!

Modni kreator Saša Vidić kritikovao je stajling Ane Nikolić i zamerio joj što se nedavno u jednom beogradskom klubu pojavila u kratkom šorcu.

Saša Vidić, stilista i najbolji prijatelj Svetlane Ražnatović, nije ostao ravnodušan kada je video kako se oblači pevačica Ana Nikolić, naročito u poslednje vreme.

Vidiću se zgleda dopada samo ono što nosi njegova muza, jer za stajling >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << njenih koleginica nema lepe reči, prenosi Kurir.

- Kad imate bazen, onda uveče malo sedite s prijateljima i ćaskate pored bazena i to je to. Ali da baš sedite s golom guzom tamo gde je sedelo još hiljadu ljudi pored vas i pre vas, to mi nije jasno. Ali, ono kao, nemam bazen, ali imam gaće! - prokomentarisao je kreator.

Atraktivnu pevačicu ne potresaju komentari na njen račun. Čak se i nasmejala prozivkama na račun njenih vrućih pantalonica, koje je nedavno nosila u klubu i tako izazvala veliku medijsku pažnju.

- Baš je simpatičan, bilo je sve što je Ana prokomentarisala.

Saša Vidić: Karleušu slušaju samo narkomani!

Saša Vidić: Ceca ne zna za strah!

Saša Vidić vs. Karleuša i Dara

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.