SVET saznaje: Ana Nikolić konačno uspela da smrša!

Izvor: Scandal.rs, 25.Apr.2015, 20:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SVET saznaje: Ana Nikolić konačno uspela da smrša!

Pop zvezda Ana Nikolić danas se posle duže vremena pojavila u javnosti i to na svom nastupu na rođendanu ŠC Stadion na Voždovcu. Pevačici je pošlo za rukom da smrša sedam kilograma, pa je bila prepuna samopouzdanja u beloj haljini.

Nikolićeva je poslednjih meseci mučila muku sa viškom kilograma i čini se da je na dobrom putu da ih se otarasi. Seksi Paraćinka je na ovom nastupu napravila sjajnu atmosferu i publici je najavila da će pred leto objaviti novi singl.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << />
Ani se na bini pridružila “Pinkova ZvezdicaAnastasija Rilak i njih dve su zajedno otpevale veliki hit “Romale romali”.
Pogledaj vesti o: Ana Nikolić,   Pinkove zvezde

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

SVET saznaje: Ana Nikolić konačno uspela da smrša!

Izvor: Svet, 25.Apr.2015

Pop zvezda Ana Nikolić danas se posle duže vremena pojavila u javnosti i to na svom nastupu na rođendanu ŠC Stadion na Voždovcu. Pevačici je pošlo za rukom da smrša sedam kilograma, pa je bila prepuna samopouzdanja u beloj haljini.. .  . Nikolićeva je poslednjih meseci mučila muku sa viškom...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.