Izvor: Scandal.rs, 12.Apr.2018, 17:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Internet bruji zbog SKUPOCENOG NAKITA koji nosi ćerka Ane i Raste (FOTO)

Ana Nikolić i Stefan Đurić Rasta postali su roditelji devojčice Tare početkom avgusta prošle godine, a od tada su veoma retko objavljivali njene fotografije na društvenim mrežama. Ipak, povremeno se na profilima pevačice i repera umeo pronaći poneki kadar u kom se nalazi i njihova mezimica, ali tako da joj se ne vidi lice, tako The post Internet bruji zbog SKUPOCENOG NAKITA koji nosi ćerka Ane i Raste (FOTO) appeared first on Scandal portal.

Nastavak na Scandal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

INDIRA JE DRMALA BALKANOM, A NJENA ŽIVOTNA PRIČA JE TEŠKA: Sa jednim koferom sam došla u Zagreb!

Izvor: Scandal.rs, 12.Apr.2018

Popularna hrvatska pevačica Indira Levak je prošle godine napustila grupu “Kolonija” i karijeru nastavila solo. Ona je otkrila kako se borila za sopstvenu egzistenciju u velikom gradu. “Moj put je bio jako težak. Uvek volim reći da sam sa jednim koferom otišla u Zagreb i na neki način sam...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.