Ana u kazinu zaradila 10.000 evra

Izvor: Poznati.info, 02.Okt.2012, 03:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ana u kazinu zaradila 10.000 evra

Nikolićeva tokom odmora u Monte Karlu osvojila džekpot

Početnička sreća.
Ana Nikolić odmarala se na Azurnoj obali i u Marbelji. Posle raskida veridbe sa crnogorskim biznismenom Draganom Tomovićem pevačica se povukla iz javnosti i posvetila sebi. Zbog toga je petnaest dana letovanja provela sama. Turbulentan period u ljubavi u potpunosti je zaboravila i prepustila se uživanju >> Pročitaj celu vest na sajtu Poznati.info << u mondenskoj kneževini Monako. Boravak u Monte Karlu osim po odličnom provodu i šopingu Ana će pamtiti i po džekpotu od 10.000 evra koji je osvojila u kazinu.
- Ne bih se složila sa izrekom da ko nema sreće u ljubavi, ima u kocki. Moj ljubavni život je savršen. Uživam u samoći i vremenu koje posvećujem sebi. Pre bih rekla da je ovo početnička sreća – priča Ana.
Pare se nisu dugo zadržale u njenom novčaniku, kako su došle, tako su i otišle. Nove krpice, cipele i tašne, a sve s potpisom vrhunskih kreatora, poprilično koštaju.
- O novcu nikada ne govorim javno. Važno je da sam se u Beograd vratila srećna i spremna za turneju po dijaspori i nastup u sredu na splavu „Bolivud“, gde će se prikupljati novac za osmogodišnju devojčicu Milicu Jovanović – kaže Ana.





Izvor: Kurir.rs
 

 
Slične, interesantne teme:Nikola Rađen iz bazena na more!Ana uživala u samoćiKole i Marijana ponovo zajedno!

Nastavak na Poznati.info...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.