Ana Nikolić priznala: Rasta voli što imam višak kilograma!

Izvor: Svet plus, 09.Dec.2016, 10:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ana Nikolić priznala: Rasta voli što imam višak kilograma!

Ana Nikolić jedna je od najlepših i najpopularnijih pevačica na našoj muzičkoj sceni, a iako se u poslednje vreme malo ugojila, to ne smeta ni njoj, a ni njenom suprugu.

Ana Nikolić i Stefan Đurić Rasta iznenadili su javnost kada su se venčali tajno, a iako su mnogi mislili da njihov brak neće dugo opstati, pogotovo zbog lažnih navoda o porodičnom nasilju, čini se da oni uživaju u >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << ljubavi više nego ikada. Iako često pevačici prebacuju višak kilograma, ona se ne potresa zbog tih priča i tvrdi da ne planira da ide na dijetu:"Moj suprug mnogo voli što imam višak kilograma, pa sam se baš zbog toga i opustila. Prosto se trudim da mu ispunim sve želje" rekla je Ana i dodala da nije samo Rasta kriv što se ugojila:"Mislim, da se ne lažemo, ja volim da jedem, ali se i ne trudim da brinem o liniji jer sam Stefanu lepša ovako" zaključila je ona za Informer.

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.