Ana Nikolić poklonila Vladi odelo od 1.000 evra

Izvor: Kurir, 15.Feb.2014, 07:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ana Nikolić poklonila Vladi odelo od 1.000 evra

Pevačica s rukometašem proslavila njegov 33. rođendan i nije štedela na skupocenom daru za svog dečka

Ipak su zajedno!

Ana Nikolić, čiju karijeru prate brojni skandali, prisustvovala je fešti povodom 33. rođendana svog dečka rukometaša Vlade Mandića. Iako ne voli da govori o svojim vezama, pojavila se u Vladinom restoranu, u kojem je on s drugovima iz Partizana slavio. Kako saznajemo od odlično obaveštenog izvora, lepa Paraćinka mu >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << je poklonila odelo marke „Pal Zileri“, koje u radnji košta više od 1.000 evra.

- Došla je među prvim gostima i celo veče nije skidala osmeh s lica. Sedela je pored Vlade, s kojim je u neko doba noći, kad se malo više popilo, razmenjivala nežnosti. Izgledala je baš zaljubljeno - kaže naš izvor s lica mesta.

Inače, Ana je pre dva meseca postala Vladin podstanar, u zgradi čiji je on vlasnik i u kojoj i on sam živi, pa su sad i komšije. U prilog tome govori i njen poslednji intervju za magazin Stori, kad je iz njenih odgovora bilo više nego očigledno da su u tajnoj vezi.

- Vlada odnedavno stanuje blizu mene i moram da istaknem da imam najlepšeg i najslađeg komšiju. Zamislite koliko sam zbog toga srećna žena - rekla je Ana i dodala:

- Pošto živimo u istom stambenom kompleksu, često se viđamo. Kao što rekoh, imam prelep pogled na komšiluk. Trenutno nemam dečka, ali imam simpatiju, a da li je to komšija, ne mogu sad da vam otkrijem.

Vladu smo do zaključenja broja nekoliko puta pokušali da dobijemo, ali je on ostao nedostupan za komentar.

(M. V.)

zoom Ana je s Vladom u neko doba noći, kad se malo više popilo, razmenjivala nežnosti
Pogledaj vesti o: Ana Nikolić

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.