Ana Nikolić ispričala šta je radila te noći kada je Rasta navodno prebio!

Izvor: Svet plus, 09.Nov.2016, 22:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ana Nikolić ispričala šta je radila te noći kada je Rasta navodno prebio!

Ana Nikolić, pop pevačica, i njen suprug, Stefan Đurić Rasta, našli su se u centru skandala, kada je preneta vest da je on nju navodno prebio.

Ana Nikolić prvi put je ispričala šta se zapravo desilo sporne večeri:"Ja sam se vraćala sa Košutnjaka, bila sam u trenerci, baš nisam želela da me vide u tom izdanju, i vidim ispred zgrade, sa desne strane gde ne može da se parkira, neke silne >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << automobile i mislila sam da neko nešto slavi. Stanem da pogledam, aparati i kamere ka mojoj terasi i ja samo dam gas i produžim pravo. Zovem Stefana, koji je bio u studiju "Stefane, zašto nam je 50 novinara ispred zgrade" i on "Pa kao prebio sam te, sad nešto radim, zvaću te kasnije"." ispričala je pevačica za Exkluziv. Na navodna nagađanja da je izgubila bebu u četvrtom mesecu trudnoće, rekla je:"To su tako osetljive teme da mislim da je ružno da se igra sa takvim stvarima" zaključila je pevačica.

Nastavak na Svet plus...






Povezane vesti

Pevačica konačno progovorila o skandalu: "Javio se i rekao da me je 'prebio'"

Izvor: B92, 10.Nov.2016, 15:50

Ana Nikolić prvi put je obasnila šta se dešavalo kobne noći kada ju je muž, reper Rasta, navodno pretukao. Kaže i da su je pogodila nagađanja da je u 4. mesecu izgubila bebu.

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.