Ana Nikolić: Za seksepil nisu potrebne štikle

Izvor: Mondo, 31.Maj.2013, 13:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ana Nikolić: Za seksepil nisu potrebne štikle

Ana Nikolić je jedna od zgodnijih i seksepilnijih devojaka na našoj estradi. Pitali smo je u čemu je tajna njenog izlgeda?

prev next 0 0 0

 

1 / 3

 

2 / 3

 

3 / 3

"Mnogo radim na sebi, u svakom smislu. Trudim se da se hranim zdravo, da imam pet manjih obroka dnevno, da redovno vežbam, jer nisam od onih srećnica koje mogu da jedu >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << sve što vole, a da se ne ugoje, tako da moram mnogo toga da se odričem", rekla nam je Ana Nikolić na promociji nove kolekcije "Ipanema" papuča i japanki, čije je ona novo zaštitno lice.

Čega se to Ana Nikolić odriče zarad seksi izgleda?

"Veliki sam hedonista i zato moram da gladujem, a tek ponekad da se častim picom ili čokoladom. Vežbam i hranim se po savetima trenera Doktora Filguda i zato se osećam sjajno."

Da li će se sada, kao nova "Ipanema" Pepeljuga, odreći i štikli?

"Smučile su mi se štikle, jer često imam koncerte i nosim visoke potpetice, tako da jedva čekam da obujem ove ravne i super udobne, papuče i japanke."

Da li i u ravnoj obući žena može da bude seksi?

"Naravno. Ja se često izuvam na mojim koncertima i pevam bosonoga, i super se osećam, a sada ću moći da nosim i ove vesele japanke."

Tu "veselu", brazilsku letnju obuću, reklamiraju i manekenka Žizel Bundšen i pevačica Šakira, koje su pojedinim kolekcijama dale i lični pečat. Ana Nikolić će dizajnirati kolekciju za 2014. godinu.

Kako će izgledati Anine japanke, osim što će na njima biti, kako smo saznali, stihovi njenih poznatih pesama?

"Ja ću plasirati nešto što do sada nije viđeno, ali ne mogu sada da vam kažem šta će to tačno biti. Verujem da će se svi koji vole da nose ove japanke, a ima ih mnogo širom sveta, biti prijatno iznenađeni. Preovlađivaće, svakako, moje omiljene boje, a sve će biti ukrašeno mašnicama, tračicama…"

Sada znamo u kakvoj obući ćemo viđati Anu, ali nas takođe zanima i u kakvim kupaćim kostimima će se sunčati?

"Ne volim kada mi na telu ostanu štarfte pa se zato sunčam u toplesu, ali samo kada sam u inostranstvu jer ovde su paparaci neumorni. Na domaćim plažama ću nositi i bikini i jendodelne, jer baš volim kupaće kostime i imam ih u raznim bojama i dezenima."

Da li se sklanjate sa sunca kada počne da "prži"?

"Ja ne volim da se sunčam, a imam i takav pigment da mogu brzo da pocrnim. Za samo 30 minuta mogu da dobijem lepu preplanulu boju. Zato ne ležim na suncu, već uživam u hladovini, ili plivam, to baš volim."

(MONDO - Tekst: D. T. Foto: Goran Sivački)

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

SVE ZA SVARŠENU FIGURU: Ana Nikolić priznala da gladuje!

Izvor: Kurir, 31.Maj.2013

Veliki sam hedonista i zato moram da gladujem, a tek ponekad da se častim picom ili čokoladom. Vežbam i hranim se po savetima trenera Doktora Filguda i zato se osećam sjajno, otkrila je pevačica..Ana Nikolić je u jednom intervjuu između ostalog govorila i o svom zanosnom fizičkom izgledu koji...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.