Ana Nikolić: Idem na duhovno putovanje u Maleziju s dečkom

Izvor: Blic, 29.Dec.2011, 00:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ana Nikolić: Idem na duhovno putovanje u Maleziju s dečkom

Pevačica Ana Nikolić nije mogla na lepši način da isprati ovu godinu. Pored toga što je uspešno završila svoju turneju „Mafia kafe“ i kupila stan, pre nekoliko dana verila se za crnogorskog biznismena Dragana T. (43).

O romantičnom trenutku i svom izabraniku ne želi mnogo da otkriva, ali se raduje zajedničkom putovanju na ostrvo Lankavi u Maleziji, na koje će sa svojim voljenim otići za vreme božićnih praznika. Nakon godinu i po dana veze s biznismenom koga >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << i dalje krije od očiju javnosti, Ana Nikolić je ozvaničila svoju ljubav veridbom.

- Bilo je romantično (smeh). Bila sam iznenađena. Nisam to očekivala iako sam od prvog dana naše veze znala da je Dragan ozbiljan muškarac - kaže Ana, koja nije želela da otkriva kako je izgledao svečani čin.

Sve njene veze

Ana je pre ljubavi s crnogorskim biznismenom Draganom bila u vezi s Matijom Ćorkovićem, dečkom Nikoline Pišek. Matija je srpski biznismen sa adresom u Berlinu koga, bar kada je reč o domaćoj estradi, prati reputacija zavodnika, a navodno je bio u šemi i s Danijelom Vranić, Miom Borisavljević, Biljanom Obradović... Osim Matije, Ana je bila u vezi i s Daliborom Matićem, biznismenom iz Švajcarske.

Na pitanje zašto krije identitet svog verenika, kaže:

- Poučena lošim iskustvima s prethodnim momcima, koji su vezu sa mnom koristili za sopstvenu promociju, odlučila sam da više ne govorim o svojim partnerima u javnosti. Moj verenik se bavi ozbiljnim biznisom i ne želi da se eksponira i ja poštujem njegovu želju - kaže pevačica, koja sa svojim dragim još nije planirala svadbu.

Iako joj astrolozi prognoziraju da će se udati sledeće godine, Ana još ne razmišlja o tome.

- Nikada sebe nisam zamišljala u venčanici, ali iako ne mislim da taj čin nešto menja, smatram da je to važno učiniti iz ljubavi i onda kada znaš s kim to želiš da uradiš. Slučajno mi se dogodila ova veza, koja je stabilna, jaka i lepa. Zasad samo želim da uživam u svakom našem zajedničkom trenutku - kaže Ana.

Lepa Paraćinka najviše vremena provodi u Podgorici, odakle putuje na nastupe u Beograd. Novu godinu će, kao i reprizu, provesti radno u Igalu i Kotoru, a nakon toga je očekuje uzbudljivo putovanje u Maleziju.

- Već 8. januara putujemo na ostrvo Lankava. Biće to pravo spiritualističko putovanje - kaže Ana.

Iako joj je odavno proradio majčinski instikt, 33-godišnja pevačica još ne planira da se ostvari u ulozi majke, mada je svaki zajednički trenutak sa sestrićem Matijom podseća na to. Ove godine se bezuspešno oprobala u ulozi dadilje kada je na neko vreme čuvala dečaka iz Japana kome je tepala Miki, ali toga ne želi da se priseća.

- Trudnoća se ne planira. To će doći kao dar s neba onda kada za to dođe vreme - kaže Ana.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ana Nikolić: Idem na duhovno putovanje sa verenikom!

Izvor: Svet, 29.Dec.2011

naslov: . Ana Nikolić: Idem na duhovno putovanje sa verenikom!. . . . excerpt: . Pored toga što je uspešno završila svoju turneju "Mafia kafe" i kupila stan, pre nekoliko dana verila se za...

Nastavak na Svet...

Ana Nikolić: Idem na duhovno putovanje u Maleziju s dečkom

Izvor: Vesti-online.com, 29.Dec.2011

Pevačica Ana Nikolić nije mogla na lepši način da isprati ovu godinu. Pored toga što je uspešno završila svoju turneju “Mafia kafe“ i kupila stan, pre nekoliko dana verila se za crnogorskog biznismena Dragana T. (43)...O romantičnom trenutku i svom izabraniku ne želi mnogo da otkriva, ali...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.