Ziki i Nestor idu dalje, čeka se Ana

Izvor: RTS, 15.Jan.2014, 09:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ziki i Nestor idu dalje, čeka se Ana

Ivanović - Bek 4:1 (prvi set). Novak u trećem kolu nakon pobede nad Majerom od 3:0. Serena prejaka za Vesnu. Zimonjić i Nesor uspešni na startu. Jelena u drugom kolu dublova, Bojana završila takmičenje u dublu. Trećeg dana Australijan opena na terenu još i Ana Ivanović.

10.22 - _Novi brejk za Ivanovićevu, koja sada već ima veliku prednost u prvom setu meča protiv Bek - 4:1. 

10.09 - Odmah >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << na startu Ana pravi brejk i vodi sa 2:0 u prvom setu. 

10.00 - Počeo je meč između Ane Ivanović i nemice  Nemice Anike Bek, trenutno 54. na WTA listi. Prva će servirati naša teniserka.

09.49 - Na startu ovogodišnjeg Australijan Opena čak devet tenisera nije uspelo da se izbori, prevashodno sa visokim temperaturama, ali i povredama. Osam igrača i jedna igračica odustali su u uvodnoj rundi čime je izjednačen rekord na grend slemovima. Isti broj tenisera igrača odustao je i u prvom kolu Ju-Es Opena 2011. godine, kao i u drugom kolu Vimbldona prošle godine.Organizatori Australijan Opena strahuju da tropske vrućine koje su pogodile Melburn mogu da dovedu i do postavljanja novog rekorda po ukupnom broju odustajanja turnira. Do sada najveći broj njih nije završio takmičenje Ju-Es Openu 2011. godine, kada je ukupno 17 takmičara završilo takmičenje pre vremena.

08.16 - Uspešan dan za srpski tenis u Melburnu potvrdio je i Nenad Zomonjić. On je u paru sa Danijelom Nestorom pobedio nemački dubl Beker/Brands sa 2:0 u setovima (6:3, 6:4). Zimonjić i Nestor su postavljeni za osme nosioce, a u borbi za osminu finala igraće protiv Hrvata Marina Draganje i Mate Pavića, koji su bili bolji od francuske kombinacije Mark Žisker/Benoa Per sa 7:6 (7:0), 6:3.

06.08 - Novak Đoković plasirao se u treće kolo pošto je pobedio 98. tenisera sveta, Argentinca Leonarda Majera , sa 3:0 po setovima 6:0, 6:4, 6:4. Meč je trajao jedan sat i 48 minuta.

05.12 - Bojana Jovanovski i Dona Vekić iz Hrvatske nisu uspele da se plasiraju u drugo kolo pošto su izgubile od špasko-kazahstanskog dubla Anabel Medine Gariges i Jaroslave Švedove sa 0:2 (0:6, 1:6).

03.55 - Jelena Janković i njena partnerka u dublu Italijanka Karin Knap plasirale su se u drugo kolo pošto su pobedile ruske teniserke Anastasiju Pavljučenkovu i Veru Zvonarjevu 2:0 (6:2, 6:2).

03.52 - Vesna Dolonc je takmičenje završila u drugom kolu, pošto je u dva seta poražena od prve teniserke sveta Amerikanke Serene Vilijams - 6:1, 6:2. Trećeg dana Otvorenog prvenstva Australije na programu su mečevi drugog kola u pojedinačnoj konkurenciji, a počeće i takmičenje dublova.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Ana lako do prvog seta, Ziki i Nestor idu dalje

Izvor: RTS, 15.Jan.2014

Ivanović - Bek 1:0 (2:0, 6:1). Novak u trećem kolu nakon pobede nad Majerom od 3:0. Serena prejaka za Vesnu. Zimonjić i Nesor uspešni na startu. Jelena u drugom kolu dublova, Bojana završila takmičenje u dublu. Trećeg dana Australijan opena na terenu još i Ana Ivanović...10.35 - U istom ritmu...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.