Izvor: Blic, 27.Jan.2008, 01:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vraneš: Voleo sam da plašim Anu i Jelenu

Iako Srbija nije stigla do svog prvog grend slem trofeja u ženskoj konkurenciji, nastupi Ane Ivanović i Jelene Janković zaslužuju sve pohvale. Jedno polufinale i jedno finale najbolji su dokaz da najbolje srpske teniserke konstantno napreduju i da je samo pitanje vremena kada će podići jedan od najprestižnijih teniskih trofeja.

Selektor FED kup reprezentacije Srbije, Dejan Vraneš takođe je zadovoljan viđenim >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << u Melburnu.

- Jelena je u ovom trenutku pružila maksimum, s obzirom na povrede polufinale je izvrstan rezultat. S druge strane, Ana je u fantastičnom naletu koji će se, verujem, nastaviti i u mesecima koji dolaze. Njena dva finala za manje od godinu dana garantuju da će uspeha biti i u narednom periodu.

Selektor Vraneš osvrnuo se i na Aninu nedavnu izjavu koja se prisetila svojih teniskih početaka i neobičnog vida zabave pred svaki trening.

- Anegdota je vezana za Anu i Jelenu kada su bile male, koje sam ne znam iz kog razloga, obožavao da zaplašim pre početka svakog treninga. Imao sam običaj da se popnem na reflektor i da ih zaskočim čim kroče na teren Sportskog centra 11. april u Novom Beogradu, gde smo svojevremeno trenirali. Ipak, ne mogu da verujem da je Ana to ispričala svima. Prava je sreća da se tu zaustavila, odnosno da je neke događaje ostavila u tajnosti. Sjajno smo se zabavljali tada i našem smehu nije bilo kraja - podsetio se početaka naše dve najbolje teniserke Vraneš.

Što se tiče našeg drugog takmičara u finalu, selektor FED kup tima smatra da je Novak Đoković apsolutni favorit u meču sa Francuzem Congom, iz prostog razloga što se nalazi na trećoj poziciji ATP liste.
Pogledaj vesti o: Ana Ivanović

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.