Veče Švajnštajgera u Minhenu, Ana zasijala

Izvor: Vesti-online.com, 29.Avg.2018, 13:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Veče Švajnštajgera u Minhenu, Ana zasijala

Bajern je na veličanstven način pozdravio nekadašnjeg člana tog kluba i kapitena reprezentacije Nemačke Bastijana Švajnštajgera, a događaju u Minhenu je prisustvovala i njegova supruga Ana Ivanović.

On je postao član Kuće slavnih ovog fudbalskog giganta iz Bavarske, a sinoć je odigrana i revijalna utakmica u njegovu čast, u kojoj su se sastali njegov bivši i sadašnji klub, Čikago Fajer, sa srpskim >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << trenerom Veljkom Paunovićem na čelu i fudbalerom Aleksandrom Kataijem.

Domaćin je pobedio rezultatom 4:0, a Švajnštajger je nosio dres oba kluba, čak i zatresao mrežu u 83. minutu, kada je zaradio posebne ovacije sa punih tribina "Alijanc arene" i završio na rukama saigrača.

Prethodno, golove su dali Serž Gnabri u 7, Sandro Vagner u 38. i Arjen Roben u 63. minutu.

Emotivan je bio i kraj utakmice, kada je Švajnštajger držao govor, a na terenu mu se pridružila i njegova supruga Ana Ivanović.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.