US Open: Ubedljiv poraz Ivanovićeve

Izvor: S media, 05.Sep.2010, 19:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

US Open: Ubedljiv poraz Ivanovićeve

Srpska teniserka, Ana Ivanović, ni u trećem međusobnom duelu protiv Kim Klajsters nije uspela da zabeleži pobedu, pa je tako završila nastup na US Openu, izgubivši od Belgijanke rezultatom 2:0 (6:2, 6:1).

U meču koji je trajao samo 56 minuta, Ivanovićeva gotovo da nije pružila otpor drugom nosiocu turnira i trećoj teniserki sveta.

Dva od tri gema koje je osvojila naša >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << teniserka bili su brejkovi, a Klajsters je čak šest puta oduzela servis Ivanovićevoj, koja će morati da se zadovoljni plasmanom u četvrto kolo i osvojenom nagradom od 100.000 dolara.

Belgijanka je imala nešto bolji procenat uspešnosti prvog servisa (56:58), ali i procentualno lošiju realizaciju istog (50:69), dok je posle drugog servisa osvajala samo 24 odsto poena.

Klajsters je napravila manje grešaka (15:26), kao i vinera (14:15), dok je ukupan broj osvojenih poena bio 65:42 u korist pobednice meča.
Pogledaj vesti o: US Open

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kim očitala Ani lekciju

Izvor: Sportske.net, 05.Sep.2010

Ana Ivanović lako izgubila od Klajsters, osvojila svega tri gema 6:2, 6:1. Belgijanka nemilosrdno kažnjavala svaku grešku.

Nastavak na Sportske.net...

Ana Ivanović: Nervoza zbog igre na velikoj sceni

Izvor: Blic, 05.Sep.2010

Ana Ivanović nije pružila jak otpor Kim Klajsters u osmini finala US opena i priznala je da je bila previše nervozna za bolji rezultat centralnom terenu..."Mislim da se uvukla nervoza. Osetila sam da sam ponovo na velikoj sceni, a to je nešto što nisam osećala dugo vremena. Puno emocija se vratilo,...

Nastavak na Blic...

Ivanovićeva potvrdila nastup na turniru u Seulu

Izvor: Beta, 06.Sep.2010, 11:44

BEOGRAD, 6. septembra 2010. (Beta) - Srpska teniserka Ana Ivanović potvrdila je danas da će učestvovati na turniru u Seulu koji počinje 20. septembra...Ivanovićeva je prihvatila pozivnicu ("vajld kard") organizatora turnira čiji je nagradni fond 220.000 dolara..."Svidja mi se ovaj novi kalendar,...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.