Srbi u Njujorku četiri od šest

Izvor: B92, Beta, 02.Sep.2009, 05:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srbi u Njujorku četiri od šest

Četvoro srpskih tenisera obezbedilo je plasman u drugo kolo Otvorenog prvenstva SAD, a eliminisani su Janko Tipsarević i Ana Ivanović.

Viktor Troicki je prvi obezbedio mesto u drugoj rundi pobedom nad Italijanom Flavijom Ćipolom u pet setova. Nenad Zimonjić i Danijel Nestor su lako savladali su Simona Grojla i Andreasa Beka, dok je Novak Đoković eliminisao Hrvata Ivana Ljubičića. Prošlogodišnja >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << finalistkinja US Opena Jelena Janković lako je pobedila Italijanku Robertu Vinči.

Najneprijatnije iznenađenje prvog kola na US Openu je poraz Ane Ivanović. Bolja od srpske teniserke bila je Ukrajinka Katerina Bondarenko.

Dinara Safina se mučila u prvom kolu, ali je ipak uspela da pobedi Oliviju Rogovsku, dok u muškoj konkurenciji iznenađenje dana je eliminacija Igora Andrejeva, 29. tenisera sveta.
Pogledaj vesti o: Nenad Zimonjić,   Viktor Troicki

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.