Ovako izgleda doručak Ane Ivanović

Izvor: Vesti-online.com, 12.Jul.2016, 05:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ovako izgleda doručak Ane Ivanović

Šampionski obrok za početak dana.

Najlepša svetska teniserka jutro započinje jakim doručkom, baš kao što sva novija istraživanja i preporučuju. Naime, nije tajna da je preskakanje ovog obroka ili zamena pravog doručka grickalicama i "zdravim" keksićima velika greška.

Ona je pred početak Vimbldona sa fanovima na Instagramu podelila fotografiju svog šampionskog doručka, koji se sastoji od omleta, ovsenih pahuljica, voća, kafe i poslastice sa voćem. >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com <<

Jaja su, inače, najbolji izbor za doručak, a isto važi i za ovsene pahuljice koje sadrže mnogo vlakana i jako malo kalorija. Ali, imajte u vidu da teniserka svakodnevno naporno trenira pa sebi može da dozvoli ovako jak doručak.

Morning delights. My breakfast of champions! #AnaHealthyLiving #Nutrition #BreakfastGoals

A photo posted by Ana Ivanovic (@anaivanovic) on Jun 25, 2016 at 4:47am PDT

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.