Na terenu Nole, Ana, kreće i dubl

Izvor: RTS, 15.Jan.2014, 06:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Na terenu Nole, Ana, kreće i dubl

Serena prejaka za Vesnu. Jelena u drugom kolu dublova, Bojana završila takmičenje u dublu. Trećeg dana Australijan opena na terenu Novak Đoković, Ana Ivanović, ali i Nenad Zimonjić u dubl konkurenciji.

05.12 - Bojana nije uspela u dublu. Jovanovski i Hrvatica Dona Vekić poražene su od špansko-kazahstanske kombinacije >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Anabel Medina Gariges i Jaroslava Švedova sa 2:0 (6:0, 6:1).

03.55 - Jelena uspešna i na startu dublova. Jankovićeva je u paru sa Italijankom Klarom Knap savladala Ruskinje Anastasiju Pavljučenkovu i Veru Zvonarevu sa 2:0 po setovima 6:2, 6:4.

03.52 - Kraj za Vesnu Doloc. Serena Vilijams ubedljiva - 6:1, 6:2.

Trećeg dana Otvorenog prvenstva Australije na programu su mečevi drugog kola u pojedinačnoj konkurenciji, a počeće i takmičenje dublova.

Đoković u drugom kolu oko četiri ujutro igra protiv Argentinca Leonarda Majera, sa kojim se do sada nikada nije sastajao. Srpski teniser je odbranu titule počeo pobedom protiv Slovaka Lukaša Lacka (3:0), dok je Majer bio bolji od Španca Alberta Montanjesa, takođe u tri seta.

Pre njih na teren Rod Lejver arene izaći će Vesna Dolonc, koju očekuje izuzetno težak zadatak jer se sastaje sa najboljom igračicom sveta i glavnim favoritom za osvajanje titule u Melburnu Serenom Vilijams.

Lakši posao imaće Ivanovićeva, oko osam sati ujutru očekuje je duel protiv Nemice Anike Bek, trenutno 54. na WTA listi, koja je u prvom kolu ubedljivo savladala Hrvaticu Petru Martić sa 6:0, 6:0.

Zimonjić i Nestor na startu se sastaju sa nemačkim parom Danijel Brands - Benjamin Beker, a taj meč je poslednji po redu na terenu broj 15.

Jelena Janković i Italijanka Karin Knap igraju protiv Ruskinja Anastasije Pavljučenkove i Vere Zvonareve, dok se Jovanovski i Hrvatica Dona Vekić sastaju sa španskom-kazahstanskom kombinacijom Anabel Medina Gariges/Jaroslava Švedova.
Pogledaj vesti o: Nenad Zimonjić

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Na terenu Ana, kreće i dubl

Izvor: RTS, 15.Jan.2014

Novak u trećem kolu nakon pobede nad Majerom od 3:0. Serena prejaka za Vesnu. Jelena u drugom kolu dublova, Bojana završila takmičenje u dublu. Trećeg dana Australijan opena na terenu još Ana Ivanović, ali i Nenad Zimonjić u dubl konkurenciji. ..06.08 - Novak Đoković je u trećem kolu, savladan...

Nastavak na RTS...

Zimonjić i Jelena prošli u dublu, Jovanovski ispala

Izvor: Telegraf.rs, 15.Jan.2014

Najbolji srpski dubl teniser je zajedno sa Nestorom uspešno startovao na Australijan openu, kao i Jankovićeva sa Klarom Knap, Druga naša predstavnica pretrpela poraz u paru sa Donom Vekić

Nastavak na Telegraf.rs...

AO: Polovičan uspeh Srpkinja u dublu

Izvor: Sportal.rs, 15.Jan.2014

Jelena Janković i njena partnerka u dublu Karin Knap plasirale su se u drugo kolo Australijen Opena.  Srpkinja i Italijanka savladale su ruske teniserke Anastasiju Pavljučenkovu i Veru Zvonarevu sa 2:0, po setovima 6:2 i 6:2.

Nastavak na Sportal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.