Izvor: Beta, 08.Okt.2010, 14:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ivanovićeva eliminisana sa turnira u Pekingu

BEOGRAD, 8. oktobra 2010. (Beta) - Srpska teniserka Ana Ivanović nije uspela da se plasira u polufinale turnira u Pekingu pošto je izgubila od Dankinje Karoline Voznijacki sa 0:2 u setovima (6:7, 4:6).

Voznijacki, koja će od ponedeljka preuzeti prvo mesto na WTA listi od Serene Vilijams, je bolje počela prvi set, u šestom gemu je oduzela servis protivnici i povela sa 4:2.

Ivanovićeva je nakon toga vratila brejk i ubrzo izjednačila, nakon čega su teniserke osvajale gemove na svoj servis, sve do taj-brejka. Dankinja je potpuno dominirala u taj-brejku, dozvolila je srpskoj teniserki da osvoji samo jedan poen.

Voznijacki je već u prvom gemu drugog seta napravila brejk i tu prednost čuvala od sedmog gema, kada je i drugi put oduzela servis protivnici i povela sa 5:2. Ivanovićeva, 36. teniserka sveta, je nakon toga osvojila dva gema uzastopno, ali je Voznijacki u poslednjem gemu bila sigurna prilikom svog servisa i plasirala se u polufinale.

Voznijacki će u polufinalu igrati protiv bolje iz meča 15. nosioca Izraelke Šahar Per i Timee Baščinski iz Švajcarske.


Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ivanovićeva eliminisana u Pekingu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 08.Okt.2010

PEKING -..Srpska teniserka Ana Ivanović nije uspela da se plasira u polufinale turnira u Pekingu pošto je izgubila od Dankinje Karoline Voznijacki sa 0:2 u setovima (6:7, 4:6)...Voznijacki, koja će od ponedeljka preuzeti prvo mesto na WTA listi od Serene Vilijams, je bolje počela prvi set, u šestom...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.