Dvojnica poslala Anu na tribine

Izvor: Mondo, 02.Maj.2016, 20:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Dvojnica" poslala Anu na tribine

Ana Ivanović uskratila je sebi priliku da se "izmeri" u duelu sa Viktorijom Azarenkom.

Ana Ivanović već u drugom kolu je završila nastup na WTA turniru u Madridu.

Nakon pobede nad Čehinjom Sinijakovom (113. na svetu) u tri seta, izgubila je takođe maratonski meč od mlade Amerikanke Luize Ćiriko (133) - 7:5, 1:6, 3:6!

Tokom TV prenosa je bilo praktično nemoguće razaznati ko je ko, s obzirom na identičnu opremu kompanije "adidas" - uključujući >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << kačkete - veoma slične frizure, konstituciju i način igre.

Ana je u burnom prvom setu preokrenula sa 3:5 na 7:5, ali je u drugom isuviše lako dozvolila protivnici da izjednači, da bi u trećem povela sa 2:0, a onda ponovo izgubila šest od sledećih sedam gemova, samim tim i meč.

Uskoro dvadesetogodišnja Luiza Ćiriko doputovala je u Madrid ne znajući da li će za nju biti mesta u kvalifikacionom delu, ali je imala sreće da odustane dovoljno bolje rangiranih teniserki od nje. Preskočila je dve prepreke u kvalifikacijama, a zatim eliminisala 31. na svetu (Moniku Nikulesku), pa Anu Ivanović kao 19.

U trećem kolu sastaće se sa Beloruskinjom Viktorijom Azarenkom, što će nesumnjivo biti još teži ispit za nju, ali i prilika za sticanje dragocenog iskustva.

Kada se ovom Aninom neuspehu dodaju porazi Viktora Troickog, a pre toga i Jelene Janković i Dušana Lajovića, jedini predstavnik Srbije na Mutua Madrid openu ostaje prvi nosilac u konkurenciji tenisera, Novak Đoković.

Nole će u utorak saznati ime rivala u drugom kolu, nakon meča Nikolas Almagro - Borna Ćorić.
Pogledaj vesti o: Ana Ivanović

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.